Surfaren Zafers badrum

Zafer jobbar sedan länge som Board shaper och instruktör inom surfning, han har surfat sedan han var 12 år och då surfing i norden inte är lika varmt som i söder så är i badrummet han hänger en stund extra under en varma duschstrålen. Vi ska följa med in i Zafers badrum och hur han tänkte i sin badrumsrenovering.

Hemma hos Zafer
Då man kommer hem till Zafer så kommer man se vad han har prioriterat i sin badrumsrenovering då han gjort en helt egen pats för sin våtdräkt och surfbräda. Det kan vara en hel del sand och salt som på grejerna och det vill man skölja bort med vatten så platsen där surfdräkten och brädan är kan man ta duschslangen till och vattnet rinner utan problem ner i avloppet. Det är bra att ta efter Zafer i sin badrumsrenovering och verkligen tänka på vad man kommer att ha för behov inne i sitt badrum.

Ha har en så kallad moodborad i sitt badrum där han satt upp saker som ger honom fina minnen att tänka på. Den är gjort på råmaterial och han gjorde den i sin badrumsrenovering i samma färger som resten av badrummet. Badrum fick i hans badrumsrenovering mycket blåa toner och det kanske inte är speciellt konstigt med tanke på hans passion och yrke.

Med det blåa har han mycket annat råmaterial som han valde i sin badrumsrenovering att matcha med och det blir en väldigt varm och maskulin känsla i hans badrum. Han har även spenderat en del tid i karibien och den stilen valde han att ta efter i sin badrumsrenovering. Att ha mycket skarpa toner tillsammans med det naturliga är typiskt för karibiens färger.

I sin badrumsrenovering så valde Zafer klinker och tillsammans med klinker som lätt skapar en väldigt kall känsla har han inredningsdetaljer av trä för att väga upp för den kalla känslan. Han har en pall och hyllplan som är gjorda i trä, det kompenserar och balanserar upp intrycket i hans badrum och gör det varmt och mjukt. Zafer var väldigt kreativ i hans badrumsrenovering då han inte gått på jätte säkra kort utan lekt en hel del med inredningsdetaljerna så som att det till exempel står en råhuggen stubbe av trä mitt i badrummet och färgerna på golvet är placerade utan ett speciellt mönster vilket inte ofta passar alla men det ger garanterat ett livfullt uttryck.

Zafer har även valt att i sin badrumsrenovering bygga ut duschväggen lite så att på varje sida om duschväggen är det förvaringsytor så som är lite gömda. Då ser man inte alla schampoflaskor och det i sig ger ett mer stilrent uttyck.